Profil / Nyheder

Visivo <synlighed>

Med afsæt i +27 års erfaring og adskillige indkøbsprojekter for kunder, medierne, kunders feedback og adskillige retssager, kan man IKKE underkende at kopimaskine & print-markedet har store udfordringer.  "Uigennemskuelige", siger ALLE vores klienter.

Derfor er Visivo´s formål som køber-rådgiver, at hjælpe indkøbere til at gennemskue leverandørernes aftaler og sikre dem de absolut billigste priser samt bedste service- & aftale-vilkår, når de skal til at indgå en print-aftale med deres leverandør.

9 ud af 10 aftaler på printere & kopimaskiner er finansieret på en eller anden måde. Ofte ved leasing / leje og ikke mindst de famøse Drifts- & All-in aftaler. Som Visivo på det kraftigste fraråder. Disse finansierede aftaler medfører et uigennemskueligt 3.parts forhold af kunde-leverandør-leasingselskab. Og heraf problemstillinger som kunderne IKKE er oplyste om. Ofte bliver aftalerne også ændret før udløbsdato, hvorved flere økonomiske konsekvenser IKKE bliver skitseret KLART for kunderne. Forhold som har enorm betydning for kundernes hæftelse og pris for udstyret. Hvorved den såkaldte snebold ruller og Visivo ofte oplever priser på 3-500% i avance til leverandøren.

Visivo HAR en enorm & unik viden, forankret i 18 års erfaring med strategisk forhandling af print- & kopimaskine-aftaler.

Vi ønsker med vores unikke indsigt i 3.000 leverandør-tilbud, at skabe gennemsigtighed for kunderne og skitsere tilbuddets / kontraktoplæggets faktuelle priser.

Med det formål, at disse priser kan benchmarkes med 500 andre af Visivo´s kunder. Forankret i dette, vil vi derved sikre at kunderne IKKE bliver snydt til at indgå dyre & urimelige aftaler. Hertil sikrer vi at der IKKE unødigt udskiftes kopimaskiner, der ikke er behov for. Ved ny kontrakt får vi tillige implementeret de udvidede aftale- & service-vilkår, som tilsidesætter / forbedrer "alt det med småt" bagpå kontrakten., til kundernes fordel. Vores kunder opnår derved typisk en yderligere besparelse på 30-76%.


MEN hvorfor tilknytte Visivo ? - det er jo kun de andre der betaler for meget !

Ofte oplever vi at vores klienter har fået oplyst, at priserne er usædvanlige billige og derfor hemmelige. Eller at det jo ikke er dyrere end før. "Og vi har fuld tillid til leverandøren, da vi har været kunde hos dem i adskillige år." siger de skeptiske. "Hvorfor der IKKE er nogen grund til at tilknytte Visivo, da der IKKE kan opnåes yderligere besparelser", - siger leverandøren.

MEN så er det jo godt at vi tilbyder at analysere jeres leverandør´s tilbud GRATIS ! - Hvorved I som kunde kan få en såkaldt gratis forsikring / bekræftelse på, at priserne nu også er billige.

MEN det er samtidig besynderligt at i 8 ud af 10 aftaler, viser vores gennemgang og dokumentation dog, at priserne er markant højere end de priser selvsamme leverandør har tilbudt vores 500 andre kunder. Hvilket overrasker rigtig mange, da tilbud og møder med leverandøren jo indikerede noget helt andet. Med afsæt i vores stærke dokumentation af 3.000 leverandør-tilbud, kan vi derved også synliggøre de faktuelle priser samt understøtte vores kunder i at opnå yderligere besparelser.  Se mere under feedback fra kunder.


Hvis priserne er for dyre eller der er noget galt med kontrakten, bliver vi vel advaret af leasing-selskabet ?

- Nej, leasingselskabet & leverandøren har et formelt samarbejde og er IKKE kundens rådgiver. Ofte honorerer leasingselskabet også leverandøren for at sælge deres finansierings-ydelse. ( Ligesom ejendomsmægleren & realkreditinstituttet ) Og jo højere kontraktværdi, jo højere renteindtægt !

Desuden fraskriver leasingselskabet sig ALLE indsigelser fra kunderne, med småt på bagsiden. Herunder om udstyret er markant dyrere hos jer end hos andre. Hvorved at I står alene som kunde, hvis der skulle ske noget i samarbejdet med leverandøren. Og aftalens vilkår skitserer SKARPT at I fortsat SKAL betale til leasing-selskabet, uanset hvad der sker.

Leasingselskabet er derfor IKKE kundernes garant for, at priserne IKKE er voldsomt dyre eller at kunderne har urimelige forhold i aftalen. Leasingselskabet kontrollerer udelukkende om du som kunde, er kreditværdig og kan betale ydelserne. 

Hvorfor du som kunde er alene imod 2 professionelle parter, der IKKE varetager dine interesser.

Det er IKKE en fair kamp ! Specielt fordi, dé har den professionelle viden og gør det hver dag, imens du som kunde måske indgår disse aftaler hvert 3 år. Man kan IKKE være ekspert til alle ting. Og det er vi heller ikke. MEN forhandling af print- & kopi-aftaler er vi eksperter i. Hvorfor Visivo også har været tilknyttet kunder, i over 80 retssager. Udlign derfor kampen og få en allieret - kontakt Visivo på 2974 5051.


Er det kun store virksomheder der har udbytte af at benytte Visivo´s viden og er det ikke dyrt for små virksomheder at tilknytte Visivo ?

Det kan være dyrt at lade være med at benytte Visivo´s viden. Dette skyldes at vi typisk får forhandlet yderligere 30-76% besparelse hjem til vores kunder, hos den leverandør de selv udvælger. Og det er endda, efter at kunden selv har opnået en rabat på 10-20%.

Vores kunde-portefølge er alt fra små børnehaver til nogle af verdens største firmaer med over 100.000 ansatte. Faktisk oplever vi, at især små & mellemstore virksomheder bliver kørt rundt i "leasing-karruselen" af uigennemskuelige kontrakter. Med det uheldige resultat, at de ofte betaler voldsomme overpriser ( kr. +100.000,- ) for udstyr som måske kun koster kr. 20.000,-  Hvilket medierne også bugner af artikler omkring.

Hos store internationale kunder, er vi ofte tilknyttet fra start af indkøbsprojektet og laver interne behovsanalyser, interviews med brugere mv. samt udarbejder udbudsmateriale, i stærkt samarbejde med vores kunder.

Visivo tilbyder et fair honorar, som vores kunder har været fortaler for. Visivo tilbyder derfor både honorar på time-basis ELLER en procentdel af besparelsen. Så, er du som kunde garanteret, at besparelsen ALTID vil være markant størrere end vores honorar. Og ingen besparelse - Intet honorar. Det er ifølge os og vores kunder, mest fair.

NyhederVisivo medvirkede endnu engang som ekspert i DR-kontants program "Leasingfælden" d. 1/9-2022. Visivo medvirkede også i 2007 i både DR-kontant og feks EkstraBladet, idet vi besidder en "second-to-none" viden om indkøb og kontrakter. Og derfor hjælper en masse firmaer hermed. Se DR-kontant program her

https://www.dr.dk/drtv/se/kontant_-leasingfaelden_333525En af Jyllands største virksomheder, har udvalgt Visivo til at gennemføre deres udbud på kopimaskiner & printere. Med Visivo´s store erfariing & ekspertise er det vores forventning, at virksomheden opnår en markant besparelse. 


Endnu en af DK´s allerstørste internationale virksomheder DLG ( Dansk Landbrug & Grovvareselskab ) m. ca. 8.000 ansatte, udvælger Visivo til at forestå deres internationale udbud på kopimaskiner & printere. Visivo er utrolig stolt over at være udvalgt som indkøbsrådigver, der bekræfter den tiltro & tillid til vores unikke kompetencer, vi har opnået ved allerede at havde hjulpet flere af danmarks 40 største virksomheder. Vi håber med vores tilknytning, at de helt enestående aftaler vi har fået forhandlet på plads til vores klienter, må komme andre af vores kommende klienter til gode.

MT Højgaard ( en af danmarks allerstørste virksomheder ) udvælger Visivo til at forestå deres udbud på printere & kopimaskiner.

SOS International , kåret som verdens bedste assistanceorganisation i 2012 og iøvrigt Nordens største med 720 medarbejdere, der bl.a. varetager den danske gule sygesikring, har valgt Visivo for 3´je gang til at forhandle deres internationale print-aftale.

Egmont-koncernen ( Udgiver af bladene Euroman, Anders And m.fl, Nordisk Film + Biografer, TV2 Norge, Zentropa m.fl ) er en af Nordens største mediekoncerner, valgte at lade Visivo udarbejde & forhandle deres internationale indkøbs-projekt på printere & kopimaskiner til deres seslskaber i 32 lande.

Flere retssager er henover de sidste 1-2 år afgjort til kundernes fordel på kritiske punkter i kontrakterne. Hvorved leverandøren er erkendt erstatningsansvarlig for bl.a. tilbageholdelse af vigtige oplysninger. Derved er der nu en  ny retspraksis, som forbedrer kundernes mulighed for at få annulleret hele eller dele af aftalerne.

En af DK´s meste kendte brands / SAXO Bank valgte at tilknytte Visivo til at udarbejde & forhandle deres internationale indkøbs-projekt på printere & kopimaskiner til deres 17 lande.

Visivo forhandlede forlig for klient. Som fik afskrevet 1,7 million af sin print-aftale.

Visivo er tilknyttet flere offentlige institutioner´s og skolers udarbejdelse af EU-udbud.

Erfaring CV


    D
eltagelse i over 500 indkøbsprojekter


Erfaring fra både private & offentlige indkøbs-projekter samt EU-udbud.

Flere klienter fra DK´s 40 største virksomheder

+20 års erfaring & ekspertise opnået ved daglige forhandlinger af specifikt kopi- & printaftaler.

Forhandling af kontrakter med værdi på op til 250 millioner Dkr.

Deltagelse i adskillige retssager som ekspert-rådgiver for kunder.

Benchmarker med +3.000 leverandør-tilbud

Erfaring som SKI-rådgiver for offentlige

Har været interviewet flere gange som ekspert, til diverse medier såsom DR-kontant / EkstraBladet / Børsen / Erhvervsbladet / Sjællandske Medier m.fl.