Lej en indkøber

Jeg hedder Jackie, og er indkøber-, kontrakt-rådgiver og leasing-ekspert.

( nogle vil sige DK´s førende herindenfor )

Lej mig som din proffesionelle indkøber 

Siden 1995 har jeg været involveret i forhandling af indkøbs- og leasing- / leje-aftaler. Indenfor især printere & kopi.

Men qua leasing-selskaberne også benytter disse standard-leasing kontrakter, på mange andre områder har jeg også medvirket i forhandlingen af diverse IT, såsom scannings- og workflow løsninger, samt mobilopladere, kaffe-automater, entreprenør- og landbrugs maskiner mv.

  • Forhandlet kontrakter på printere & kopimaskiner, hver dag i +27 år
  • Forhandlet aftaler på erhvervelsen af op imod +22.000 print-enheder ialt
  • Forhandling af Nationale, Skandinaviske og internationale leverandør-aftaler
  • Aftaler på op imod 13.000 print-enheder i én aftale
  • Kontrakt-værdier på op imod 250 millioner Dkr
  • Viden om hvad andre store firmaer får indført af “hemmelige” forbedrede service- & kontrakts-vilkår i deres leverandør aftaler
  • En af Danmarks førende leasing-eksperter. Qua forhandling af flere hundrede kontrakter herpå, samt...
  • Benyttet og anerkendt ekspert af domstole og advokater, ved retssager
  • Repræsenteret flere hundrede firmaer, heraf flere af DK´s 40 største firmaer ( se uddrag af klienter, under feedback klienter )

Muligheder for leje af indkøber

FAST pris eller %-del af pris-reduktionen.


Lej mig som indkøber til et specifikt indkøbs-projekt på en FAST pris eller %-del af den pris-reduktion jeg skaffer jer.


Jeg driver projektet som jeres "projektleder". Du træffer fortsat ALLE beslutningerne og indgår også kontrakt med din leverandør som normalt.

Du sparer mange timer ( som kan fokuseres på andre områder ) og udnytter både min unikke viden herom, samt one-of-a-kind indsigt i, hvad andre firmaer har fået forhandlet sig frem til af priser og forbedrede service- & kontrakts-vilkår, hos den selvsamme leverandør du ønsker at benytte. 

( qua min ekspertise og mange-årige udførelse heraf, bruger jeg tillige markant færre timer hertil, end hvis man selv udførte indkøbs-projektet )


Har du dog allerede udvalgt et leverandør-tilbud, kan du nøjes med at honorere mig %-del af den pris-reduktion jeg skaffer jer hos leverandøren. Altså såkaldt No cure - no pay, og derved en absolut sikker garanti for, at jeg ALDRIG kan blive jer en mer-omkostning. Samt at du samtidig sikrer dig, at din leverandør ikke bare er nogle få % billigere end konkurrenterne, MEN at de nu også tilbyder dig den billigste pris, de har tilbudt andre ( større ) virksomheder


Ring eller skriv, og hør mere. Også om hvordan du faktisk har sikkerhed for, at jeg ALTID tjener mit honorar hjem, så pris-reduktionen I opnår altid er større end mit honorar.


Abonnement på månedlig basis


Lej mig som ( standby ) indkøber. Hvor du selv driver og udfører alle indkøbs processerne, men fortsat gerne vil trække på min unikke viden om pågældende leverandørs tilbud til andre af mine klienter. Og som en sikkerhed for at du ikke er blevet snydt, har overset noget i kontrakten eller der er økonomiske eller juridiske forhold som du er berettiget til at få oplyst MEN ikke er, INDEN du underskriver din leverandør-aftale. 

Min løbende og ubegrænset indkøbs-rådgivning, kan erhverves på abonnement for nogle hundrede kroner pr. måned.  


Ring eller skriv, hvor få hundrede kroner om måneden, et sådant abbonnement reelt er. Og hvordan du med kort varsel, og uden omkostninger kan stoppe abonnementet igen.


Abonnementet er primært henvendt til og attraktivt for små / mellemstore virksomheder. Er du dog en større virksomhed, kan special-aftale aftales herom.